Compromís socioambiental
la nostra raó de ser

Compromís socioambiental

És el que som, és el que fem!!

 

La Garrotxa és turisme actiu, responsable i de qualitat. Per això nosaltres també incorporem en la nostra gestió el compromís de millorar el territori i els valors de respecte pel medi ambient i per les persones. El que som i el que fem representa el nostre esperit de col·laboració entre l’empresa i el territori garantint en la mesura que ens és possible una gestió responsable, sostenible i de qualitat turística. Les bones pràctiques i l'aposta per la formació continua que practiquem dia a dia són el millor exemple de responsabilitat social de l’empresa.


 

 

El plaer del bon menjar

Volem cuidar cada detall!!

 

Celebracions i trobades familiars, escapades de grups d’amics, sortides romàntiques amb la parella, estades de negocis, singles... Volem cuidar fins al darrer detall. Per això els productes de la terra, la cuina de temporada i l’originalitat dels nostres plats són la base de la nostra cuina. I és que estem convençuts que el nivell de la nostra cuina dona una dimensió qualitativa al nostre allotjament, i es fa difícil entendre un servei sense l’altre: fem de la nostra cuina un dels nostres trets distintius i diferenciadors.

 

Efectivament, no es tracta d’una cuina de “ranxo”, és a dir, amb grans ollades sense gaire substància, sinó que l’ordre i la delicadesa a l’hora de cuinar i de presentar cada plat esdevenen tan protagonistes com els mateixos ingredients utilitzats. Allotjar-se a casa i provar el nostre servei de menjador fa de l'estada una experiència més completa. T’ho perdràs?

Reserva online


Disponibilitat