La Garrotxa
una comarca espectacular

Un territori únic per descobrir!!

La Garrotxa és una comarca del Pirineu de Girona peculiar, que s’ha convertit en el paradís del turisme rural. Limita al nord amb els Pirineus, barrera natural entre la comarca i el Vallespir francès; i a llevant, en canvi, limita amb les planes costaneres de l’Empordà. És una terra de transició entre la muntanya i la plana, i sorprèn per la seva gran diversitat de paisatges.

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té més de quaranta cons volcànics i més de vint colades de lava basàltiques. L’orografia, el sòl i el clima proporcionen una variada vegetació, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes d’excepcional valor paisatgístic.

Tot plegat fa que la Garrotxa sigui el lloc ideal per a la pràctica del turisme rural, per gaudir de la natura, per conèixer la petja de la història i les llegendes, per descobrir fires i festes populars, i per viure i experimentar una gastronomia de proximitat i de qualitat.