CAN MENCIÓ - Rocanegra
Bar i cafeteria, el plaer de la tradició

CAN MENCIÓ - Rocanegra

On la història es barreja amb la millor companyia!!

 

Som un establiment històric que, des de l'any 1940, oferim pa i productes artesants de pastisseria. Ja fa anys que, a més, oferim servei de bar i cafeteria per la gent del poble i pels visitants. Trobareu el plaer prenent un refresc o una cervesa fresca a l'estiu, o escalfant-vos amb una infusió o una xocolata calenta a l'hivern, o simplement gaudireu conversant amb la millor companyia sota l'encant de les voltes del Firal de Bous. 

 

En un ambient càlid i acollidor, en un dels espais més emblemàtics de la comarca, us oferim entrepans, tapes i plats combinats, i cafès, xocolates i infusions. 

 

Per reserves i comandes, podeu trobar-nos al 683166459.


 

CAN MENCIÓ - Dolços i xocolates

Els artesans dels somnis dolços!!


Posem al vostre abast els nostres productes per fer una reunió d’empresa, un casament, una trobada familiar o un berenar d’amics. Tenim allò que busques per celebrar un moment especial: pastes farcides de nata, trufa o crema, moussos, sares, trufes, lioneses, pastes de full amb fruita natural, torrons artesans de Nadal, braços de gitano, massinis, rebosteria, tortells i espases de reis, coca de sucre, coca de crema, coca de la iaia i coca de poma, tronc de Nadal, pastes de la cirera, bunyols de Quaresma, préssecs de crema, tartaletes, mones de Pasqua, pastis sacher, pastís rus, pastissos de noces, coques de revetlla, tiramisú, santapauencs, bombons, panellets, xocolata, petits fours...

 

Per encàrrecs, podeu trobar-nos al 616669680.

Reserva online


Disponibilitat